Wekelijkse vieringen in Geffen

Vrijdagavond 19:00 uur in de kapel van het Oude Klooster
Zondagmorgen 09:30 uur in de parochiekerk H. Maria Magdalena.

De liturgische agenda:

Nederlandse bisschoppen: alle publieke vieringen afgelast tot en met Pinksteren.
In reactie op de aangescherpte maatregelen van de overheid tegen de verspreiding van het coronavirus op 23 maart, hebben de Nederlandse bisschoppen aanvullende maatregelen getroffen. Alle publieke liturgievieringen, ook die in kleine kring door de week, worden voor de gehele Paastijd, tot en met Pinksteren (op 31 mei) afgelast.

De overheid heeft alle bijeenkomsten verboden tot 1 juni, ook die met minder dan 100 mensen. Eerder werden door de bisschoppen al alle publieke vieringen op zaterdag en zondag afgelast, nu zijn dus ook de publieke vieringen door de week afgelast.
Klik hier voor nadere informatie van bisdom Den Bosch.

Nadere informatie over de vieringen kunt u vinden in de volgende bijlage: Onder de Toren: klik hier

De kerk in Geffen is dagelijks tussen 9:00 uur en 16:00 uur geopend voor gebed en het ontsteken van een kaarsje bij Maria.

Alle kerkdiensten in de kerken van parochie de Goede Herder vindt u hier

Opgave misintenties

De enveloppen met (een) misintentie(s) en bijdrage s.v.p. inleveren in de muurbrievenbus op de pastorie. Achter in de kerk en de kapel van het Oude Klooster vindt u daarvoor speciale enveloppen waarop u de gegevens (s.v.p. volledig) dient in te vullen. Intenties graag uiterlijk op vrijdag opgeven, 7 dagen vóór een vrijdagviering en 10 dagen vóór een zondagviering. Een misintentie kost € 12,00. De misintenties die opgegeven zijn vóór de inzenddata van de diverse media, worden gepubliceerd op het maandelijks kerkstencil Onder de Toren en maandelijks in Thuis in het nieuws. Bij vragen: 073 – 5324386.

Geloofsgemeenschap Heilige Maria Magdalena Geffen

Kloosterstraat 2